Vision

Roofac safety är ledande som komplett leverantör av fallskydd.

Affärsidé

Vi är experter på lättanvända fallskydd.
Vi levererar kostnadseffektiva helhetslösningar med engagemang och kunskap för kunder inom bygg, fastighet och industri. Tillsammans med dig vill vi skapa en säker arbetsplats. Vi strävar alltid efter att förbättra och utveckla våra produkter och tjänster.

Historia

Roofac AB startades i augusti 2010. Den huvudsakliga affärsidén byggde då på att låta professionella yrkesarbetare utföra kostnadseffektiva takarbeten och tjänster med hjälp av industriell klättring.

År 2011 utvecklade företaget sin affärsidé med ytterligare ett par inriktningar: försäljning av personlig fallskyddsutrustning, fallskyddsutbildningar samt försäljning av fallskyddsräcken. Roofac Safety blev arbetsnamnet för försäljning av dessa produkter.

Under 2012 blir Roofac AB svenska distributörer för Euroline fallskyddsprodukter från Österrikiska A.Haberkorn och samma år exklusiva distributörer i Sverige för fallskyddsräcken ifrån RSS.

I december 2012 bildades Roofac Safety AB som ett eget aktiebolag och svenska distributörer för den unika och smarta fallskyddsbyxan från brittiska ZT-Safetysystem samt det fasta fallskyddssystemet från Fallprotec.

Roofac Safety AB levererar fallskydd till grossister och uthyrningsföretag som Bevego AB,Swedol AB och Stavdal AB.